Bepalen van de oplossingsmethode

Wat is prioriteit?

Allereerst is het belangrijk te horen welke klachten u zelf ervaart. Heeft u bijvoorbeeld in korte tijd veel haar verloren. Of is uw haar in de loop van de tijd, geleidelijk aan, steeds dunner geworden? Vindt u dat u gezond leeft? Komt haarverlies in uw familie voor? Of heeft u jeuk en haarpijn?

Herstel

De HairReset-methode gaat er van uit dat het mogelijk zo moeten zijn terug te keren naar het moment dat u geen klachten had. Of dit herstel mogelijk is hangt van veel factoren af. Als de oorzaak hormonaal is, zoals alopecia androgenetica, dan is een verdichting van uw haardos met 20-30% mogelijk.

Is de oorzaak conditioneel, dat wil zeggen het niet goed functioneren van de hoofdhuid, dan is meer herstel mogelijk. Bij sommige haarproblemen (en wensen) kan het vooral gaan om stabilisatie en het tegengaan van verslechtering.

Haarstamcel transplantatie

Wij kunnen veel haar- en hoofdhuidproblemen samen met u verhelpen. In enkele gevallen is een haartransplantatie een goede oplossing. Wij kunnen u daar meer over vertellen, mocht u daar in geïnteresseerd zijn.