Wat anderen zeggen

Op deze pagina staan onze reviews.

 

Wat anderen zeggen Overall rating: ★★★★★ 4.8 based on 27 reviews.
5 1

Ik heb het idee dat het beter wordt

Wat anderen zeggen
★★★★★
Dirk jan is een prettig persoon en neemt heel erg de tijd en legt alles goed uit. Ik ben een paar weken bezig nu en heb het idee dat mijn haaruitval minder is geworden. Ik ben benieuwd naar het resultaat over een paar maanden.
- Marike Postma

Zeer deskundig met resultaat

Wat anderen zeggen
★★★★★
Aanrader voor iedereen met hoofdhuid if haar problemen/ verbeteringen. Gemiste kans als je niet bij Dirk Jan bent geweest. Mijnhaar glanst weer en er zijn nieuwe haren gekomen.
- Carmen

Goede hoop op haarverbetering!

Wat anderen zeggen
★★★★★
Ik ben nog niet zo lang geleden gestart met het traject mijn haar van pluizig- terug te brengen naar weer gezond en glanzend. Tot nu toe heb ik er een positief gevoel bij en ik ik hoop dat ik met de producten en het deskundige advies van Dirk Jan op termijn mijn glanzende haar weer terug krijg!
- Anoniem

Professioneel en klantgericht

Wat anderen zeggen
★★★★★
In.korte tijd helemaal kaal geworden. Hoofdhuid was een ramp. Met de grondige en geduldige aanpak van Dirk Jan is de hoofdhuid al snel verbeterd. Dermatoloog kan daar nog van leren. Nu nog de haren groeien.
- Arlet

Positief verrast

Wat anderen zeggen
★★★★★
Vandaag had ik mijn eerste (zuur-base) behandeling, waar Dirk Jan aan de hand van verschillende testjes, een vragenlijst en mijn ervaringen ging kijken naar mijn haarklachten. Ik heb ongeveer 6 jaar alopecia areata(totalis) waarbij ik de laatste tijd goede stappen heb gemaakt: m’n hoofdhaar is boven- en achterop volledig terug gegroeid. De zijkanten zijn nog steeds onrustig, net als m’n baard(daar is het 6 jaar gelegen begonnen). Ik ben door aanbevelingen op het internet bij hair reset terecht gekomen en sta heel positief tegenover hun denkwijze over alopecia areata. Dit werd vandaag ook bevestigd door Dirk-Jan die oprecht geïnteresseerd is, alles duidelijk uitlegt en uitgebreid onderzoek verricht. Hoewel ik hoopvol ben verwacht ik geen wonderen. Wel ben ik enthousiast en gemotiveerd om met een aantal zaken de komende weken aan de slag te gaan. Daarnaast vind ik de kosten voor deze behandeling zeer schappelijk en ongeacht of het mij gaat helpen- meer dan waard.
- Leon

Top service

Wat anderen zeggen
★★★★★
Naast een topadvies van Dirk-Jan & zijn lieftallige collega Hanny over mijn hoofdhuid liet ik ook een zuur-base analyse van mijn bloed uitvoeren door Dirk-Jan. Wat ik al vermoedde ik was verzuurd, niet aan mijn humeur te merken, maar er vielen direct wat puzzelstukjes op z’n plek. Met een afgewogen advies kreeg ik base-zout voor in de ochtend en speciale kruiden avondthee voorgeschreven. Ik merk dat mijn lijf weer in balans komt en omdat ik er toch was heb ik Dirk-Jan gelijk een stoelmassage laten geven. Een heerlijke traktatie welke het bezoek meer dan waard maakte bij Dirk-Jan & Hanny van kapsalon Gentlemen.
- Adriaan Jan

Voel me elke keer 10 jaar jonger

Wat anderen zeggen
★★★★★
Dirk-Jan is gewoon de beste in zijn vak!
- Shaun

vakkundig en meedenkend

Wat anderen zeggen
★★★★★
Ik kwam bij Dirk-Jan vanwege mijn levenslange struggle met haaruitval. Hij heeft een haarworteltest gedaan waaruit veel duidelijk werd. Hoewel mijn haarproblemen niet over zijn omdat het te gecompliceerd is, is Dirk-Jan daarna ook altijd mijn vragen blijven beantwoorden op een betrokken en geduldige manier. Hij is echt iemand die de klant centraal plaatst en niet het geld. Klasse!<br />
- Anoniem

Vakmanschap

Wat anderen zeggen
★★★★★
Ik ben in 2012/2013 bij Dirk Jan terecht gekomen in verband met haaruitval door mijn schildklierwerking en Alopecia. Nu in 2019 voor de 3e keer teruggekeerd naar Dirk Jan. <br />Wat ik mij kan herinneren van mijn eerste bezoek was de vriendelijke aanpak van Dirk Jan. Tijdens het eerste intakegesprek werd ik in alle rust en in een prettige en professionele omgeving te woord gestaan met veel respect behandeld en daardoor voel je je ook meteen op je gemak. Wat ik telkens in al die jaren als zeer prettig heb ervaren is dat je in een aparte ruimte wordt behandeld dus discretie is verzekerd. Dirk Jan neemt altijd ruimschoots de tijd om uitleg te geven over de aanpak en de producten die je moet gaan gebruiken dan wel moet innemen.<br />Samenvattend kan ik zeggen dat de aanpak van Dirk Jan zeer professioneel is en dat hij zeer klantgericht werkt. Hij stelt de klant centraal en dat zegt dus ook wel iets over zijn betrokkenheid met zijn klanten. Dus ik kan een bezoek aan Dirk Jan van harte aanbevelen!<br />
- Anita

Wat anderen zeggen
★★★★★
Was al een jaar aan het tobben met haaruitval (vele producten en honderden euro's verder) toen ik per toeval op de website van Dirk Jan stuitte. Wat een geluk! Dirk Jan weet meer van haar dan een gemiddelde dermatoloog, vind ik, en neemt bovenal alle tijd voor je. Best belangrijk, want haaruitval is ook een emotionele zaak. Hij luistert, denkt mee en komt echt met een plan op maat. Zijn producten en kennis zijn stap 1, en voor stap 2 moest ik ook e.e.a aan mijn leefwijze veranderen. Meteen na een paar weken al resultaten, een grote opluchting.
- Suzanne

Helemaal tevreden

Wat anderen zeggen
★★★★★
Dirk Jan heeft tot nu toe 2x weten mijn haar te redden door zijn perfect inzichtelijke diagnoses en de juiste producten. Ik ben zeer tevreden met de resultaten en blijf zeker regelmatig langskomen!
- Gerard

Secuur en deskundig

Wat anderen zeggen
★★★★★
Meer dan 30 jaar haarproblemen (diffusa). Veel gedaan en laten doen, geen resultaat. Hier voel ik me gehoord. Haarwortelonderzoek is opzienbarend! Dirk Jan is erg secuur en deskundig. Blij dat ik hem heb aangeraden gekregen en nu starten met behandeling. Ben benieuwd!
- Christina

Mijn haar gered!

Wat anderen zeggen
★★★★★
Bij mij ging de alopecia areata toen het begon heel snel. Na 2 maanden had ik plekken in mijn baard, hoofdhaar en lichaamsbeharing. Na meerdere ziekenhuisbezoeken en medicijnen die veel bijwerkingen gaven had ik de hoop eigenlijk opgegeven. Ik moest stoppen met de medicatie (schadelijke bijwerkingen) en de alopecia areata kwam direct weer terug. Na wat zoeken op internet bij Dirk Jan terecht gekomen. Ik kwam met het idee baat het niet dan schaadt het niet maar had deze resultaten niet durven verwachten. Dirk Jan kijkt echt naar je als individu en stelt een plan op aangepast aan wat jij nodig hebt. Al na een aantal weken zag ik progressie en na een aantal maanden had ik al mijn haar terug! Hoewel er vanuit de medische kant weinig kennis is op dit gebied, is Dirk Jan gespecialiseerd en helpt je op een professionele en vriendelijke manier!
- Kevin Boor

Wat anderen zeggen
★★★★★
via via terecht gekomen bij Dirk Jan, mijn dunnere haar is weer teruggegroeid tot wat het was voor de ziekt. heel blij.
- Jolanda (Aalsmeer)

Nogmaals bedankt!

Wat anderen zeggen
★★★★★
Op advies van een kennis bij Hairreset terecht gekomen. Na de eerste onderzoeken het volste vertrouwen in een goede uitkomst. Dirk Jan heeft uitgebreid de tijd genomen om goed onderzoek te verrichten en een passend advies te geven! Nogmaals bedankt!
- Marc

Nog steeds blij

Wat anderen zeggen
★★★★★
Altijd weer gezellig! Dirk Jan is een erg kundig man die zich blijft ontwikkelen. Daarbij is hij altijd één en al hartelijkheid en neemt echt de tijd voor je. <br />Nog steeds heel blij dat ik HairReset Amsterdam gevonden heb
- Iris (Rotterdam)

een echte specialist

Wat anderen zeggen
★★★★★
Sinds 2 jaar heb ik veel last van haaruitval, ik dacht echt dat er geen haar meer op mijn hoofd overbleef..., toen op advies van mijn kapper naar Dirk Jan gegaan. Hij heeft direct voor mij een behandelplan opgezet op basis van zijn bevindingen naar aanleiding van een klein bloed- en cel onderzoek. Na 2 maanden zie ik al veel resultaat! Mijn haar is voller en heeft meer glans! Ik ben erg blij dat er toch een oplossing blijkt te zijn!<br /><br />De behandeling van Dirk Jan gaat verder dan enkel zijn producten gebruiken. Hij geeft je ook goed advies over voeding en over hoe goed te ontspannen middels ademhalingen. Kortom, een goede ervaring met deze haarspecialist! Zeer zeker aan te raden!
- Niki (Hoofddorp)

Wat anderen zeggen
★★★★☆
Haar- en huidspecialist geeft goed advies en met de webshop heb je benodigde producten altijd snel in huis!
- Anoniem (Amsterdam)

Alleen maar positief

Wat anderen zeggen
★★★★★
Eigenlijk alleen maar positieve punten. Na jaren tobben HairReset op internet gevonden en bij Dirk Jan terecht gekomen. Hij is iemand die je op je gemak stelt, weet waar hij mee bezig is en de tijd voor je neemt. <br />En bovendien ook gezellig is <i class="fa fa-2x fa-smile-o"></i>
- Iris (Rotterdam)

er is wél een oplossing

Wat anderen zeggen
★★★★★
Gelukkig heb ik kort geleden Dirk Jan gevonden, na een paar jaar heel erg veel geld uitgegeven te hebben bij grotere instituten, zonder bevredigend resultaat. <br />Nu heb ik in korte tijd al een positief, meetbaar effect, en dat voor een hele schappelijke prijs! <br />Dirk Jan kenmerkt zich door zijn persoonlijke, uiterst klantvriendelijke en deskundige, brede benadering. Hij neemt echt de tijd voor je, en legt zijn bevindingen uit de onderzoeken heel duidelijk uit. <br />Heerlijke produkten ook, en de service bij bestellingen via de webshop is razendsnel. <br />Eindelijk ben ik in goede handen voor mijn haarproblemen, er blijkt gewoon wel degelijk een oplossing te zijn!
- Annemieke

Wat anderen zeggen
★★★★☆
Altijd erg behulpzaam en snel!
- Anoniem

Wat anderen zeggen
★★★★★
Zeer gemotiveerd, behulpzaam en bijzonder veel kennis. Het proces kost uiteraard tijd en geduld, maar het resultaat is geweldig, boven verwachtingen!
- Eva (amsterdam)

Wat anderen zeggen
★★★★★
een hele goede service<br />professioneel en bekwaam<br />zeer klantvriendelijk<br />producten zijn van goede kwaliteit
- Ine uit Sittard

top

Wat anderen zeggen
★★★★☆
Goede service , veel kennis , mooie zaak en Dirk-Jan neemt de tijd om samen je probleem op te lossen
- Freek (Amsterdam)

eindelijk duidelijkheid

Wat anderen zeggen
★★★★★
Duidelijke uitleg, fijn om serieus genomen te worden en eindelijk na jaren duidelijkheid te hebben en hopelijk een oplossing voor mijn probleem. Veel onderzoek en erg interessant.
- Joyce (Aalten)

Wat anderen zeggen
★★★★★
Altijd adequaat reageren op bestellingen. Snel en correct.
- Anoniem

vooral zo doorgaan

Wat anderen zeggen
★★★★★
Dirk-Jan (eigenaar zaak), ken ik al enige tijd. Zeer vriendelijk en bekwaam persoon. Altijd even vriendelijk en een zeer goede klantvriendelijkheid als standaard.<br /><br />Ik heb geen verbeterpunten of tips. Vooral zo blijven doorgaan DJ;-) <br /><br />Tot snel en succes met je mooie zaak. <br /><br />Tom Drummen
- Drummen Vastgoedbeheer (Utrecht):

Voeg zelf een beoordeling toe:

Velden met een * markeren een verplicht invulveld

Naam
E-mail
Mijn ervaring in één zin
Rating
Mijn ervaring omschrijf ik als volgt