Wat anderen zeggen

Op deze pagina staan onze reviews.

 

Wat anderen zeggen Totale beoordeling:
4.8 gebaseerd op 17 beoordelingen
5 1

Helemaal tevreden

5 5 1
Dirk Jan heeft tot nu toe 2x weten mijn haar te redden door zijn perfect inzichtelijke diagnoses en de juiste producten. Ik ben zeer tevreden met de resultaten en blijf zeker regelmatig langskomen!

Secuur en deskundig

5 5 1
Meer dan 30 jaar haarproblemen (diffusa). Veel gedaan en laten doen, geen resultaat. Hier voel ik me gehoord. Haarwortelonderzoek is opzienbarend! Dirk Jan is erg secuur en deskundig. Blij dat ik hem heb aangeraden gekregen en nu starten met behandeling. Ben benieuwd!

Mijn haar gered!

5 5 1
Bij mij ging de alopecia areata toen het begon heel snel. Na 2 maanden had ik plekken in mijn baard, hoofdhaar en lichaamsbeharing. Na meerdere ziekenhuisbezoeken en medicijnen die veel bijwerkingen gaven had ik de hoop eigenlijk opgegeven. Ik moest stoppen met de medicatie (schadelijke bijwerkingen) en de alopecia areata kwam direct weer terug. Na wat zoeken op internet bij Dirk Jan terecht gekomen. Ik kwam met het idee baat het niet dan schaadt het niet maar had deze resultaten niet durven verwachten. Dirk Jan kijkt echt naar je als individu en stelt een plan op aangepast aan wat jij nodig hebt. Al na een aantal weken zag ik progressie en na een aantal maanden had ik al mijn haar terug! Hoewel er vanuit de medische kant weinig kennis is op dit gebied, is Dirk Jan gespecialiseerd en helpt je op een professionele en vriendelijke manier!

5 5 1
via via terecht gekomen bij Dirk Jan, mijn dunnere haar is weer teruggegroeid tot wat het was voor de ziekt. heel blij.

Nogmaals bedankt!

5 5 1
Op advies van een kennis bij Hairreset terecht gekomen. Na de eerste onderzoeken het volste vertrouwen in een goede uitkomst. Dirk Jan heeft uitgebreid de tijd genomen om goed onderzoek te verrichten en een passend advies te geven! Nogmaals bedankt!

Nog steeds blij

5 5 1
Altijd weer gezellig! Dirk Jan is een erg kundig man die zich blijft ontwikkelen. Daarbij is hij altijd één en al hartelijkheid en neemt echt de tijd voor je.
Nog steeds heel blij dat ik HairReset Amsterdam gevonden heb

een echte specialist

5 5 1
Sinds 2 jaar heb ik veel last van haaruitval, ik dacht echt dat er geen haar meer op mijn hoofd overbleef..., toen op advies van mijn kapper naar Dirk Jan gegaan. Hij heeft direct voor mij een behandelplan opgezet op basis van zijn bevindingen naar aanleiding van een klein bloed- en cel onderzoek. Na 2 maanden zie ik al veel resultaat! Mijn haar is voller en heeft meer glans! Ik ben erg blij dat er toch een oplossing blijkt te zijn!

De behandeling van Dirk Jan gaat verder dan enkel zijn producten gebruiken. Hij geeft je ook goed advies over voeding en over hoe goed te ontspannen middels ademhalingen. Kortom, een goede ervaring met deze haarspecialist! Zeer zeker aan te raden!

4 5 1
Haar- en huidspecialist geeft goed advies en met de webshop heb je benodigde producten altijd snel in huis!

Alleen maar positief

5 5 1
Eigenlijk alleen maar positieve punten. Na jaren tobben HairReset op internet gevonden en bij Dirk Jan terecht gekomen. Hij is iemand die je op je gemak stelt, weet waar hij mee bezig is en de tijd voor je neemt.
En bovendien ook gezellig is

er is wél een oplossing

5 5 1
Gelukkig heb ik kort geleden Dirk Jan gevonden, na een paar jaar heel erg veel geld uitgegeven te hebben bij grotere instituten, zonder bevredigend resultaat.
Nu heb ik in korte tijd al een positief, meetbaar effect, en dat voor een hele schappelijke prijs!
Dirk Jan kenmerkt zich door zijn persoonlijke, uiterst klantvriendelijke en deskundige, brede benadering. Hij neemt echt de tijd voor je, en legt zijn bevindingen uit de onderzoeken heel duidelijk uit.
Heerlijke produkten ook, en de service bij bestellingen via de webshop is razendsnel.
Eindelijk ben ik in goede handen voor mijn haarproblemen, er blijkt gewoon wel degelijk een oplossing te zijn!

4 5 1
Altijd erg behulpzaam en snel!

5 5 1
Zeer gemotiveerd, behulpzaam en bijzonder veel kennis. Het proces kost uiteraard tijd en geduld, maar het resultaat is geweldig, boven verwachtingen!

5 5 1
een hele goede service
professioneel en bekwaam
zeer klantvriendelijk
producten zijn van goede kwaliteit

top

4 5 1
Goede service , veel kennis , mooie zaak en Dirk-Jan neemt de tijd om samen je probleem op te lossen

eindelijk duidelijkheid

5 5 1
Duidelijke uitleg, fijn om serieus genomen te worden en eindelijk na jaren duidelijkheid te hebben en hopelijk een oplossing voor mijn probleem. Veel onderzoek en erg interessant.

5 5 1
Altijd adequaat reageren op bestellingen. Snel en correct.

vooral zo doorgaan

5 5 1
Dirk-Jan (eigenaar zaak), ken ik al enige tijd. Zeer vriendelijk en bekwaam persoon. Altijd even vriendelijk en een zeer goede klantvriendelijkheid als standaard.

Ik heb geen verbeterpunten of tips. Vooral zo blijven doorgaan DJ;-)

Tot snel en succes met je mooie zaak.

Tom Drummen

Voeg zelf een beoordeling toe:

Velden met een * markeren een verplicht invulveld

Naam
E-mailadres
Titel
Sterren
Beoordeling