Starten van de behandeling

Conditie van de hoofdhuid

Uw haar en uw hoofdhuid zijn gevoelige organen. Alles wat u doet, heeft invloed op de conditie ervan. Andersom zijn het ook indicatoren van uw algemene conditie. U heeft hier zelf veel invloed op, met name door uw voeding. Bij haar- en/of huidproblemen beginnen wij altijd met het bekijken van de conditie van de hoofdhuid. De hoofdhuid is de grond waar ‘het plantje haar’ in staat. Een gezonde hoofdhuid is de basis voor gezond haar.

De eerste stap in het proces is dan ook de conditie van de hoofdhuid verbeteren. De hoofdhuid moet weer goed kunnen functioneren, in balans komen.

Persoonlijk behandelplan

Meteen na uw eerste bezoek stel ik een behandelplan op. In dit programma staat uitgelegd welke producten u nodig heeft en wanneer u deze gebruikt. De meest gebruikte producten kunt u direct aanschaffen of nabestellen via onze webwinkel. Voor andere producten die ik adviseer geef ik aan waar u deze het best kunt aanschaffen.

Online dagboek

Na de start wordt u regelmatig uitgenodigd om een paar vragen te beantwoorden. De antwoorden worden bewaard zodat u kunt zien hoe uw herstelproces verloopt. Deze antwoorden zijn alleen inzichtelijk door u zelf en door mij, om u feedback te kunnen geven.