Over ons

HairReset is een uitgebreide, holistische methode die ingezet wordt om mannen én vrouwen te helpen hun haarproblemen te verminderen.
De HairReset methode wordt in Amsterdam toegepast in de kapsalon van Gentleman Kappers.

In 1998 is Gentleman gestart aan het Levantplein, op het mooie KNSM-eiland. Begonnen als herenkapper met als specialisatie stoelmassage en haarwortelonderzoek. En 10 jaar later, in 2008, gestart met de HairReset-methode voor de vrouw en man met haarproblemen. Van de cliënten met haarproblemen is 80% vrouw en 20% man.

Indien u interesse in de kapper heeft kunt u voor meer informatie deze website bezoeken: www.gentleman.nl.

Huid- haar en nagels

Zoals hierboven genoemd is HairReset een holistische methode. Wij maken gebruik van verschillende onderzoekstechnieken. Meer informatie hierover kunt u lezen op onze pagina ‘werkwijze‘. Men zegt weleens: ‘huid, haar en nagels zijn de spiegels van de ziel’.

 

Wij beseffen dat een haarprobleem verder reikt dan alleen de buitenkant van het hoofd. Velen voelen zich zeer onprettig doordat het haarprobleem zo zichtbaar aanwezig is.

Gescheiden kappers- en onderzoeksgedeelte komt hieraan tegemoet; de cliënt is alleen met de kapper en hoeft zich -mocht dat het geval zijn- absoluut niet te generen.

Dirk Jan

Sinds 1998 ben ik de trotse eigenaar van HairReset Amsterdam.

De reden dat ik het bedrijf heb opgericht is door een haarprobleem die ik zelf heb ondervonden, maar waar toentertijd nog geen goede oplossing voor was. Ik ben mij toen gaan specialiseren in haarproblemen en in haarwortel-diagnoses. Ik had het gevoel dat ik mensen kon helpen door mijn kennis te delen met mijn klanten.

Doordat ik het zelf ook heb meegemaakt, kan ik me altijd goed inleven in de situatie en is het makkelijk om te praten met mijn klanten. Ik help mijn klanten met veel plezier en bied hen mijn beste service aan.

Ik hoop je snel in mijn winkel te zien!

Hanny

Hanny werkt bij kapsalon Gentleman. Als kapsalon zijn richten wij ons voornamelijk op de heren (voor haar- en hoofdhuidproblemen dames én heren!).
Hanny heeft ruim 40 jaar ervaring in het kappersvak en kan een goed advies geven bij de meest voorkomende huid- en haarproblemen.

 

Wilt of kunt u uw haar- of hoofdhuidprobleem niet laten behandelen of onderzoeken dan kunt u bij ons terecht voor producten die de kalende hoofdhuid bedekken.

Gentle Hands

Verder is in de winkel een professionele massage-praktijk aanwezig.

 

“Gentle Hands massage¬ en voetverzorging” huurt een praktijkruimte van ons en heeft een eigen agenda en telefoonnummer. “Gentle Hands massage en voetverzorging” is lid van ProVoet en is gespecialiseerd in reumatische, oncologische- en diabetische voet.

 

Voor afspraken of vragen belt of sms’t u Rolien: 06 18 774 840 of 020 419 11 24

Superheld

Vier studenten van de Hogeschool van Amsterdam hebben in het schooljaar 2015-2016 onderzoek gedaan voor HairReset-Amsterdam.

Voor dit onderzoek hebben de studenten mensen op straat geïnterviewd en klanten geïnterviewd van HairReset-Amsterdam. Ook hebben de studenten aan de hand van de onderzoeken, interviews, feedback van specialisten verbeteringen aangedragen voor de communicatie in de salon en via de website.

Uit de eerste onderzoeken kwam naar voren dat enkele klanten van HairReset Amsterdam zeer blij zijn met Dirk Jan. Deze klanten zijn enthousiast en sommigen beschouwen Dirk Jan als een ‘superheld die mij van mijn haarprobleem heeft afgeholpen’.