Werkwijze

Zowel u als man of u als vrouw bent welkom om een analyse aan te vragen. Bij haar- en/of huidproblemen beginnen wij altijd met het bekijken van de conditie van de hoofdhuid. De hoofdhuid is de grond waar ‘het plantje haar’ in staat. Een gezonde hoofdhuid is de basis voor gezond haar. HairReset Amsterdam is opgericht om zowel mannen als vrouwen met haar- en hoofdhuidproblemen te kunnen helpen. Er is een speciale kappers- en onderzoeksgedeelte aanwezig in de winkel.

 

Wij werken met professionele methodes en doen altijd grondig onderzoek naar het haar- of hoofdhuidprobleem.
Daarbij doen we onderzoek en analyses en zullen we deze deskundig behandelen.

 

Door constante bijscholing en contact met andere specialisten blijven we op de hoogte van de nieuwste inzichten.

 

Hieronder kunt u lezen over onze werkwijze. Voor meer informatie kunt u per stap doorklikken.

stap 1: vaststellen van uw probleem

Wij onderzoeken uw haar- of hoofdhuidprobleem op verschillende manieren. Allereerst kijken we of de conditie van de hoofdhuid optimaal is. Is dat niet het geval, dan kan het zijn dat er sprake is van verzuring van het lichaam. In dit geval bekijken wij enkele druppels bloed onder de microscoop, om dit vermoeden te bevestigen.

Is de conditie van de hoofdhuid goed en is er toch sprake van een haarprobleem, dan maken we een vervolgafspraak waarbij wij enkele haarwortels onder de microscoop analyseren. Wij kunnen dan o.a. zien wat de verhouding levende versus dode haren is, hoe de groei van de haren is, of de haren voldoende voedingsstoffen krijgen en of er sprake is van een erfelijke aanleg om kaal te worden.

Lees meer

stap 2: bepalen van de oplossingsmethode

Aan het eind van uw eerste afspraak stel ik een persoonlijk behandeladvies op, welke u uiterlijk de volgende dag toegestuurd krijgt.

Lees meer

stap 3: starten van de behandeling

Gaat u starten met het behandelplan, dan is het belangrijk dat u de producten op de juiste wijze toepast en het advies volgt.

Lees meer

stap 4: herhalingsconsulten

De HairResetmethode is een proces: dit proces verloopt bij iedereen anders.  Om dit proces te kunnen volgen en bij te sturen, en later af te bouwen, is het belangrijk regelmatig op herhalingsconsult te komen.
De eerste klachten verdwijnen meestal binnen een paar weken. Het volledige herstel neemt gemiddeld acht maanden tot soms twee jaar in beslag. Dit is geheel afhankelijk van de aard van de klachten, uw leeftijd en leefwijze. Om het proces zelf ook goed te kunnen volgen, heeft u de mogelijkheid om het proces bij te houden in uw eigen digitale dagboek.

Lees meer

Kosten

De kosten voor het eerste onderzoek bedragen € 67,75. Voor deze intake, en dus eerste bezoek, neem ik uitgebreid de tijd: 1 uur.
Start u met uw persoonlijke  behandelplan om uw hoofdhuid en/of haar te verbeteren, dan komen er nog producten bij voor thuisgebruik.
Consultkosten voor uw herhaalafspraken bedragen € 22,75. De kosten voor een haarwortelonderzoek bedragen € 86,00.