Tarieven

Eerste bezoek zuur-base-analyse € 75,50
Vervolgafspraak zuur-base-analyse vanaf € 37,50
Haarwortelonderzoek vanaf € 94,00

Toelichting tarieven

De kosten voor het eerste bezoek bedragen € 75,50. Voor deze intake, en dus eerste bezoek, neem ik uitgebreid de tijd: 1 uur. In dit bezoek geeft u aan welk probleem u ervaart en ga ik op zoek naar de oorzaak. Aan de hand van de ernst van uw haarprobleem, leefwijze en duur van het probleem kan ik inschatten hoe lang u nodig heeft om uw haar en/of hoofdhuid te verbeteren. De eerste resultaten kunnen snel merkbaar zijn, in de eerste 3 weken. Om uw haar en hoofdhuid weer in normale staat te krijgen (indien mogelijk) is meestal 8 tot 12 maanden nodig.

Start u met uw persoonlijke behandelplan om uw hoofdhuid en/of haar te verbeteren, dan komen er nog producten bij voor thuisgebruik.

Vervolgkosten voor uw herhaalafspraken bedragen € 37,50.

Haarwortelonderzoek? Lees eerst onderstaande informatie.

Haarwortelonderzoek

Komt u voor de eerste keer, dan maakt u het beste de afspraak ‘zuur-base-analyse (eerste bezoek)’. Het belangrijkste is dat ik tijdens het eerste bezoek kijk hoe de conditie van de hoofdhuid is. Een haarwortelonderzoek is pas nuttig als het haarprobleem blijft bestaan, terwijl de hoofdhuid (weer) in goede conditie is.

Het vanaf-tarief van het haarwortelonderzoek is inclusief  een kwartier telefonisch doorgeven van de uitslag. Als meer informatie gewenst is reken ik voor elk volgend kwartier € 15,=

Voedingsplan

Weekmenu: u kunt een persoonlijk weekmenu (twee weken) laten samenstellen. Met dit menu heeft u perfect de juiste zuur-base balans in uw maaltijden verwerkt. Alle recepten en maaltijden zijn beschreven. Doorgaans is uw persoonlijk weekmenu binnen 3 weken klaar.