Routebeschrijving

Routebeschrijving.

Afslag S114, herenkapsalon Gentleman, bus 65 halte Levantplein of tram 7, halte Azartplein.

Met de auto: ringweg A10 noord/oost, afslag S114.
Bij eerste stoplichten linksaf. Bij volgende stoplichten rechtdoor, de Piet Heintunnel in (deze is tot en met september 2022 gesloten).

Uit de tunnel 2x linksaf, op kruispunt weer linksaf, de C. van Eesterenlaan op.

Na het volgende stoplicht, met voor u de witte woontoren met daaronder de Albert Heijn, rechtsaf en de trambaan links met de weg mee volgen de brug over. Na de brug de eerste grote weg rechts. Dit is de KNSM-laan. Halverwege deze laan ziet u aan uw rechterhand een gebouw op palen.

Dat ligt aan het Levantplein. Kapsalon GentleMan bevindt zich dan recht tegenover de fietsenwinkel, midden in de pandenrij waarvan ‘burgers en chips’ links en restaurant ‘de Piza’  rechts de hoekpanden vormen.

Met het openbaar vervoer:
Bus 43 vanaf Amsterdam CS. U dient uit te stappen op halte Azartplein en via de KNSM-laan naar het Levantplein te lopen (8 minuten).
Buslijn 65 stopt wel op de Levantplein maar rijdt niet via Amsterdam CS. Wel via onder andere Amsterdam-Amstel en Amsterdam-Zuid-WTC.
Tramlijn 7 stopt op het eindpunt, Azartplein. Van daaruit loopt u rechts de KNSM-laan in. Na tien minuten lopen ziet u het Levantplein aan uw rechterhand.
Voor actuele info of een reisplan: 0900-9292.

Parkeren via en app:
Yellow brick.
Parkline.
Parkmobile.
SMS-parking.